Talon maalaus Pirkanmaa

Tiesitkö, että julkisivun huoltomaalaus tulisi suorittaa 10-15 vuoden välein? Tai viimeistään, kun maalipinnassa havaitaan esimerkiksi hilseilyä, kasvustoa tai haalistumista.

Meillä Suomessa sääolosuhteet puuverhoukselle eivät ole helpoimmat mahdolliset.
Vuotuiset lämpötila- ja kosteusvaihtelut sekä kesällä voimakas auringonpaiste laittavat verhouksemme koetukselle. Tämän takia on tärkeää huolehtia verhouksen kunnosta oikein ja ajallaan.

Talon maalaus kannattaa suorittaa ajoissa

Talon maalaus olisi hyvä suorittaa ennen kuin verhouksessa havaitaan merkkejä hilseilystä, homepilkuista tai lahoamisesta. Jos maalipinta pääsee hilseilemään, on seuraava talon maalaus huomattavasti työläämpi ja kalliimpi. Silloin myös verhous ehtii kärsiä vaurioita, jotka lyhentävät verhouksen ikää kymmenillä vuosilla.

23f8c210-453d-4bd1-8f55-955161868242-0-scaled.jpg

Maalauksessa turvallisinta on kääntyä ammattilaisen puoleen

Maalaustyö etenkin vanhempien talojen suhteen on turvallisinta jättää ammattilaiselle. Vanhoissa taloissa verhouksen tuuletus saattaa olla puutteellinen ja edellisestä maalistakin olisi hyvä varmistua. Me Värixillä hoidamme koko ulkomaalausprosessin usean vuoden ja satojen kohteiden kokemuksella. Otamme huomioon verhouksessa käytetyn edellisen maalin sekä tuuletuksen maalivalinnassa ja pohjatöissä. Meiltä saat myös maalaukselle takuun. Käytämme ainoastaan laadukkaimpia maaleja ja välineitä. Maalin valinnassa ei kannata säästää euroja, sillä maaleissa voi olla suuriakin laatueroja.

Omakotitalon maalaus - Tampere

Uudiskohde

Uudiskohteen maalaus kannattaa suorittaa heti rakennuksen valmistuttua. Maalaus suoritetaan yleensä kertaalleen tai kahteen kertaan riippuen onko verhous väli- vai pohjamaalattu. Teemme maalaukset uudiskohteisiin niin kuluttajille, kuin rakennusliikkeille vankalla kokemuksella laadukkaasti!

Uudiskohteen maalaus

Maalauksen eteneminen Värixillä:

Asiantuntijamme tulee paikan päälle tekemään arvion verhouksen kunnosta ja maalaustarpeesta.
Tarpeen mukaan suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaimman ratkaisun verhoukselle.

Tarjouksen hyväksynnän jälkeen teemme kirjallisen kiinteähintaisen sopimuksen urakasta.
Sopimuksessa määritellään selkeästi maalauksen sisältö. Urakan todellinen loppusumma on sama kuin sopimuksessa. Piilokuluja ei ole.

Olemme teihin yhteydessä viimeistään viikkoa ennen maalauksen aloitusta. Sovimme yhdessä tarkan aloituspäivän.

Maalarit saapuvat työmaalle. Tässä vaiheessa käydään mahdollisuuksien mukaan asiakkaan kanssa vielä käytännön asiat läpi. Suojaamme kaikki paikat minne maalia ei kuulu mennä, kuten terassit, laatat ja asfaltin.

Suoritamme huolelliset pohjatyöt. Riippuen kohteesta suoritamme kuivahomepesun tai likaisiin kohteisiin homepesun veden kanssa. Myös irtoava maali kaavitaan pois sekä suoritetaan puupaljaisiin pintoihin pohjamaalaus. Tämä on koko urakan tärkein työvaihe.

Pohjamaalauksen jälkeen suoritamme verhoukseen pintamaalauksen 1-2 kertaan. Jos edellinen maalipinta on huonokuntoinen tai verhoukseen tehdään värinvaihto, pintamaalaus suoritetaan kahteen kertaan

Maalauksen valmistuttua siivoamme omat jälkemme työmaalta ja huolehdimme, että asiakkaan piha on vähintään yhtä hyvässä kunnossa, kun sinne saavuttuamme.

Lopuksi kierrämme vielä kohteen läpi yhdessä asiakkaan kanssa toteamassa työn laadun ja korjaamme viimeistään tässä kohtaa mahdolliset puutteet. Myönnämme työllemme vähintään 2 vuoden takuun.

Asiakaspalautteita

Olin tyytyväinen työn laatuun ja toiminnan täsmällisyyteen. Suosittelen.”

– Jari Rankila

“Viimeisen päälle tehokas ja siisti porukka!
Helppo suositella 5/5!”

– Tero Sivula

“Työ tehtiin sovitussa ajassa ja laatu on kiitettävää!”

– Ilkka Siukola

“Saimme hyvän tarjouksen Värixiltä talomme julkisivun maalauksesta. Urakka toteutui
ammattimaisesti ja ripeästi juuri niin kuin oli sovittu. Työnjälki erinomaista. Voin suositella!”

-Tuomo Helavirta

“Värixi suoritti talomme huoltomaalauksen kesäkuussa 2020. Homma hoitui ripeästi,
ammattimaisesti, laadukkaasti ja joustavasti. En aio jatkossakaan itse kiipeillä seinille. Vahva
suositus paikalliselle tekijälle!”

-Mika Riihimies

“Saimme talomme maalauksesta kilpailukykyisen tarjouksen Värixiltä. Sovitut aikataulut pitivät ja työn laatu on erinomaista. Plussana vielä “pomon” Vesilahti-tausta. Voimme suositella Värixin palveluita vilpittömästi.”

-Päivi ja Ari Paloniemi

Usein kysytyt kysymykset

Huoltomaalaus tulisi tehdä 10-15 vuoden välein tai aikaisemmin, jos havaitset verhouksessa esimerkiksi kasvustoa tai hilseilyä.

Hinta on keskimäärin 4000€ – 8000€. Hintaan vaikuttavia tekijöitä on useita.

Annamme työllemme aina vähintään 2 vuoden takuun.

Maalaus kestää riippuen kohteesta useimmiten 2-5 työpäivää.

Kyllä voi. Tarjoamme yhteistyössä Op:n kanssa ulkomaalausrahoitusta jopa 50 000€ asti. Voit tehdä hakemuksen tästä.

Kyllä voit. Yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin ja tällöin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen urakkamme työn osuudesta. Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää tästä

Käytämme pääasiassa Teknoksen ja Tikkurilan maaleja. Maalivalinnassa täytyy ottaa huomioon esimerkiksi verhouksessa pohjalla oleva edellinen maali sekä verhouksen tuuletus.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Voit myös laittaa kuvat talostasi whatsapilla niin lupaamme alustavan arvion 24h kuluessa!

Ota yhteyttä!