Taloyhtiön maalaus

Taloyhtiön maalauksissa kannattaa luottaa ammattilaiseen. Värixi maalaa taloyhtiöt Pirkanmaalla vankalla kokemuksella järkevään hintaan!

Kysy tarjous helposti tällä lomakkella!

Etsitkö taloyhtiösi tai muun suurkohteen maalausurakkaan luotettavaa ja kokenutta toimijaa? Meiltä saat maalaukset kokonaispakettina vuosien ja lukuisten urakoiden kokemuksella.

Taloyhtiön maalaus ajankohtainen?

Olemme julkisivun maalauksiin erikoistunut yritys, joka toteuttaa taloyhtiönne julkisivun maalauksen kokonaispakettina vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaaseen ja tehokkaaseen työhön sekä järkevään hintaan. Tulemme aina paikan päälle tekemään maksuttoman arvion urakasta. Saatte arvion pohjalta selkeän kirjallisen tarjouksen.

Taloyhtiön maalaus Tampere

Sujuva urakka

Taloyhtiöt ovat aina arvokkaita rakennuksia. Tämän takia niiden huoltaminen ajallaan on tärkeää. Taloyhtiön maalaus saattaa usein tuntua suurelta urakalta ja sitä se voi ollakin. Hyvällä suunnitelmalla, laadukkailla välineillä ja ammattitaitoisella työllä saadaan taloyhtiön maalaus suoritettua laadukkaasti ja tehokkaasti alusta loppuun!

Koulun maalaus - Vesilahti

Selaa kuvia maalaamistamme suurkohteista

Miksi valita Värixi maalaamaan taloyhtiönne?

Luotettava

Olemme maalanneet useita pieniä ja suuria taloyhtiöitä, sekä olemme luotettu kumppani myös seurakuntien ja kuntien maalausurakoissa. Myönnämme työllemme aina vähintään 2 vuoden takuun.

Vaivaton

Panostamme tiedottamiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Perustamme urakkaa varten whatsapp-ryhmän, jossa tiedotamme päivittäin työn etenemisestä. Työnjohtaja on tavoitettavissa 24/7. Pakettimme kattaa koko maalausurakan arviokäynnistä loppusiivoukseen.

Tehokas

Suunnittelemme jokaisen taloyhtiökohteen huolellisesti etukäteen, jotta urakka saadaa vietyä kerralla laadukkaasti ja tehokkaasti alusta loppuun.

Maalauksen eteneminen Värixillä:

Asiantuntijamme tulee paikan päälle tekemään arvion taloyhtiön verhouksen kunnosta. Arvion pohjalta saatte kiinteähintaisen tarjouksen.

Tarjouksen hyväksynnän jälkeen teemme kirjallisen kiinteähintaisen sopimuksen urakasta. Sopimuksessa määritellään selkeästi maalauksen sisältö. Urakan todellinen loppusumma on sama kuin sopimuksessa. Piilokuluja ei ole. Samalla sovimme maalauksen aloitusaikataulun.

Olemme teihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen maalauksen aloitusta. Sovimme yhdessä tarkan aloituspäivän. Perustamme taloyhtiön kanssa whatsapp ryhmän tiedottamista varten.

Maalarit saapuvat työmaalle. Tässä vaiheessa käydään mahdollisuuksien mukaan taloyhtiön asukkaiden kanssa vielä käytännön asiat läpi. Suojaamme kaikki paikat minne maalia ei kuulu mennä, kuten terassit, laatat ja asfaltin.

Suoritamme huolelliset pohjatyöt. Aluksi seinät homepestään. Myös irtoava maali kaavitaan pois sekä suoritetaan puupaljaisiin pintoihin pohjamaalaus. Tämä on koko urakan tärkein työvaihe.

Pohjamaalauksen jälkeen suoritamme verhoukseen pintamaalauksen 1-2 kertaan. Jos edellinen maalipinta on huonokuntoinen tai verhoukseen tehdään värinvaihto, pintamaalaus suoritetaan kahteen kertaan

Maalauksen valmistuttua siivoamme omat jälkemme työmaalta ja huolehdimme, että asukkaiden pihat ovat vähintään yhtä hyvässä kunnossa, kun sinne saavuttuamme.

Lopuksi kierrämme vielä kohteen läpi yhdessä asiakkaan kanssa toteamassa työn laadun ja korjaamme viimeistään tässä kohtaa mahdolliset puutteet. Myönnämme työllemme vähintään 2 vuoden takuun.

Usein kysytyt kysymykset

Huoltomaalaus tulisi tehdä 10-15 vuoden välein tai aikaisemmin, jos havaitset verhouksessa esimerkiksi kasvustoa tai hilseilyä.

Hinta on keskimäärin 4000€ – 8000€. Hintaan vaikuttavia tekijöitä on useita.

Annamme työllemme aina vähintään 2 vuoden takuun.

Maalaus kestää riippuen kohteesta useimmiten 2-5 työpäivää.

Kyllä voi. Tarjoamme yhteistyössä Op:n kanssa ulkomaalausrahoitusta jopa 50 000€ asti. Voit tehdä hakemuksen tästä.

Kyllä voit. Yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin ja tällöin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen urakkamme työn osuudesta. Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää tästä

Käytämme pääasiassa Teknoksen ja Tikkurilan maaleja. Maalivalinnassa täytyy ottaa huomioon esimerkiksi verhouksessa pohjalla oleva edellinen maali sekä verhouksen tuuletus.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Voit myös laittaa kuvat talostasi whatsapilla niin lupaamme alustavan arvion 24h kuluessa!

Ota yhteyttä!